Business 2 Business

Sportklimmen is een mooie, veelzijdige en inspirerende sport en onze core business. Wij geven advies, begeleiding, cursussen, trainingen, workshops en gastlessen. Heeft u een eigen klimwand en wilt u hier zelf meer mee doen of dit uitbesteden? Organiseert u een mooi evenement of wedstrijd waarin wij een bijdrage kunnen leveren? Of heeft u een productie waarbij u iets met klimmen wilt doen? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Wilt u zelf een klimwand (laten) bouwen? Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden en de benodigdheden.

Scholen

Klimmen is een schitterende sport om aan te bieden aan onze jeugd, een zeer veelzijdige sport die op alle fronten en op elk niveau een uitdaging biedt. Het vraagt veel verantwoordelijkheid, oplossingsgerichtheid, motorische en fysieke uitdagingen, en het is zeker ook mentaal zeer uitdagend. Ieder kan hier op zijn manier en zijn niveau zijn uitdaging in vinden en wij willen dat graag uitdragen.

Heeft u al de stap gemaakt naar een mooie klimwand in de gymzaal? Maar weet u niet zo goed hoe u de klimactiviteiten moet aanbieden, wat de mogelijkheden zijn of welke veiligheidsmaatregelen u moet treffen? Wij komen graag met u in contact.

Producties

Steeds vaker worden sportklimmaterialen en klimtechnieken gebruikt in producties. Wij begeleiden u graag bij de opnames of live optredens. Of het nu gaat om het aanleveren van materiaal of het zorgen voor een veilig verloop van alle klimacties tijdens de opnames en optredens, wij denken met u mee, voorzien u graag van nieuwe inspiratie en zorgen voor een perfecte uitvoering.

 

WhatsApp WhatsApp us! +31 6 413 534 08