Jeugdtraining

Klimmen doen we al van jongs af aan en eigenlijk is het de leukste sport die wij ons kunnen voorstellen. Het is een sport die we de hele dag door kunnen doen, al vinden onze ouders dat niet altijd even fijn. In het sportklimmen sporten we met ons hele lichaam en worden we niet alleen fysiek maar ook mentaal uitgedaagd. Elke route is weer een soort van puzzeltje dat we gezamenlijk proberen op te lossen. Samen met jouw klimpartner ga jij de uitdaging aan.

Onze trainers gaan met jou in lessen, spellen en trainingen werken aan jouw mogelijkheden om de zo moeilijk mogelijke routes te bedwingen. In de eerste paar lessen richten wij ons vooral op de veiligheid, zodat jij samen met jouw klimpartner veilig kan klimmen onder begeleiding van onze trainers. Zodra jullie dit goed onder de knie hebben, gaan we aan het klimniveau werken. Uiteraard klim je al gelijk vanaf de eerste les en kom jij erachter dat sportklimmen de leukste sport van de hele wereld is.

Proefles jeugdtraining

Train je een keer met ons mee?

Schrijf je in voor een proefles bij één van onze jeugdtrainingen.

Wordt een jeugd proeflid.

Voor 15 euro wordt je proeflid, hiermee heb je de mogelijkheid om in de komende twee maanden een gratis proefles in te plannen. Hierna kan je extra lessen nemen voor 17,50 per les of een abonnement afnemen.

Rooster jeugdtrainingen

Onze jeugdtrainingen worden gegeven op onze locatie in Castricum, volgens het onderstaande rooster. Op dit moment hebben wij op deze locaties een groep van 10 tot 16 jaar. Uiteraard kijken wij altijd naar mogelijkheden om uit te breiden. Hou ons in de gaten, laat ons jouw interesse weten in het onderstaande formulier, stuur ons een mail of bel ons als je suggesties hebt voor andere trainingsmomenten of locatie.

Castricum

Groep 10-16 jaar:

–  Woensdag 16.00 tot 17.30 uur

Rooster ouder-kind klimmen

Onze ouder-kind trainingen worden (binnenkort) gegeven op onze locatie in Castricum volgens het onderstaande rooster. De ouder-kindtrainingen kunnen worden gegeven vanaf 5 jaar oud. Hou ons in de gaten, laat ons jouw interesse weten in het onderstaande formulier, stuur ons een mail of bel ons als je suggesties hebt voor andere trainingsmomenten of locaties.

Castricum

–  Woensdag 17.30 tot 19.00 uur (concept)

Plan jouw proefles voor onze ouder kind training

Plan jouw climbing experience

Castricum
[appointment_form id=”3850″]
Barendrecht
[appointment_form id=”6649″]

Jeugd Climbing Experience

Nog nooit geklommen en wil je samen met je ouders een keer kennis maken met de klimsport? Ook dit is mogelijk, tijdens onze jeugd climbing experience. Waarin jij mag gaan klimmen en wij zullen je ouder(s) of begeleider (minimaal 18+) leren zekeren. Hierin krijg jij een leuke introductie in de klimsport waarbij we gaan kijken of je de eerste toppen kan behalen.

Na deze introductie zullen we samen kijken of je door wilt stromen in onze jeugdtraining of wellicht de ouder-kind training.

Tarieven

(€ 5,-  korting per maand, wanneer de klimmers eigen materiaal hebben)
Jeugdtrainingen:
Proefles: € 15,-
Extra lessen: € 17,50
Maandabonnementen:

€ 50,00 (3 maanden vast, daarna maandelijks opzegbaar)
€ 42,50 (jaarcontract)

Ouder-kindtraining:
Proefles € 17,50
Maandabonnementen:

€ 60,00 (3 maanden vast, daarna maandelijks opzegbaar)
€ 52,50 (jaarcontract)

Jeugd Climbing Experience
15,- euro per kind (ouder is gratis wanneer deze niet klimt)
€ 15,-  –  € 23,- per volwassenen, wanneer deze wel klimt (minimaal 2 volwassenen).
WhatsApp WhatsApp us! +31 6 413 534 08